Deze website is nog in opbouw!

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van raamdecoratie.
Plissés/Duettes, Jaloezieën , Rolgordijnen en Horren.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën voegen warmte en textuur toe aan een kamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij de stijl en inrichting van de kamer past.

Plissegordijnen

Plisségordijnen kunnen worden aangepast om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten. Door de gordijnen op te trekken of neer te laten, kun je de lichtinval naar wens aanpassen. Dit is handig in elke ruimte.

Rolgordijnen


Een rolgordijn is een type raamdecoratie dat bestaat uit een stof die opgerold kan worden. Het is een populair en veelgebruikt type gordijn vanwege zijn eenvoudige en functionele ontwerp.

Jaloezieën


Jaloezieën zijn raamdecoratie die gebruikt worden om de hoeveelheid lichtinval en privacy in een ruimte te regelen. Ze bestaan uit horizontale of verticale lamellen die verstelbaar zijn en de gewenste hoeveelheid licht kunt binnenlaten.

Zonwering

Er zijn verschillende soorten zonwering beschikbaar, die kunnen worden gebruikt om zonlicht en warmte buiten te houden en tegelijkertijd privacy te bieden.

Horren/Hordeur

Horren zijn zonweringsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om insecten buiten te houden. Ze worden meestal geïnstalleerd op ramen, deuren of openingen om te voorkomen dat muggen, vliegen en andere insecten naar binnen kunnen komen.

This is a Medium Heading

Morbi dictum massa augue, malesuada elementum enim suscipit sed. Maecenas euismod scelerisque ante, non vestibulum orci finibus ac. Ut eleifend enim id ligula sollicitudin.